Säker lekplats

Fallskyddande plattor behövs på varje lekplats:

  • i förskolor och daghem,
  • på idrottsplatser i skolor och bostadområden,
  • under lekhus, gungställningar och annan lekplatsutrustning,
  • vid klätter- och boulderväggar,
  • på inomhuslekplatser.

För att lekplatsen ska vara säker räcker det inte med modern utrustning och rätt underhåll. Det är val av lämplig ytbeläggning som kan avgöra barnens hälsa eller t o m liv. I enlighet med den europeiska standarden EN 1177 ska lekplatsbeläggningar kunna absorbera fall från lekplatsens högsta punkt och måste därför göras av ett lämpligt material och ha en tillräcklig tjocklek.

Fördelar med stötdämpande plattor från WARCO

Stötdämpande plattor av gummigranulat utgör en trygg och slitstark ytbeläggning för lekplatser och andra ställen avsedda för rekreation eller sport. Plattorna är också ett snyggt och barnvänligt golv som de kan springa på barfota eftersom det alltid är torrt och varmt. Med plattorna kan barnen nyttja lekplatsen året runt och oavsett vederlek - de är frosttåliga, halkskyddande och genomsläppliga för vatten.

Ytbeläggningar från WARCO innebär enkel installation på alla bärande underlag, oavsett om du bygger eller renoverar, bra kvalitet på plattor tillverkade i Tyskland, lätt underhåll och rengöring, men framför allt fallskydd för en fallhöjd av upp till 300 cm, i enlighet med standarden EN 1177.

Kontakta oss

Hos Warco hittar du en lämplig ytbeläggning som motsvarar dina behov. Konstnadseffektiv produktion, detaljerad kvalitetskontroll och en bekväm webbutik garanterar bästa kvalitet till bästa pris. Endast hos oss hittar du plattor för lekplatser direkt från den tyska tillverkaren!